vrijdag 29 juli 2011

Alvast begonnen...

Ik ben de afgelopen week alvast begonnen met één van de kastjes, het is onbehandeld grenen dus het was alleen even stofvrij maken en dan de kwast er over.

Ik was weer op zoek naar een mooie witte krijtverf en zoals je weet is niet alle wit wit.

Ik heb in het verleden de wit wit van 101 woonideën gebruikt maar die wordt niet meer geleverd en moest dus op zoek naar een nieuwe.

Ik heb van Grootmoeders kastje de witte gehad maar die was niet wit genoeg naar mijn zin.

Via Google de krijtverf van Amazona gevonden, een echt witte verf, prachtig gewoon, mat, dekt vrijwel in één keer.Dit merk heeft niet echt een uitgebreidt kleurenpallet maar wel die die het meest gebruikt worden en voldoen aan de trend van dit moment.

Ik heb helaas weer weinig tijd om m'n project af te maken maar heb in elk geval een begin gemaakt....

3 opmerkingen:

 1. Ik heb zelf ook gemerkt dat het nog niet mee valt om een echt witte verf te vinden. Wij zijn nu erg tevrede over de Sigma nova mat verf.
  Het is geen krijtverf maar wel een verf die je kan gebruiken op meubels die je vaak aanraakt zoals stoelen.
  Ben benieuwd hoe het kastje word als hij klaar is!
  Fijn weekend en groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi kom via via op je blog zag je kastje ben benieuwd hoe die word begin is er al zag ik ... heb me aangemeld als volger kan ik je post niet missen .... wens je veel plezier met je kastje en eeen fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi HOi wou op je lampenkap reageren maar om 1 of ander reden doet die knop reactie het niet ik had dat ook al bij je geschilderde kastjes ... dus doe ik het even via deze post .... je kap maar ook zeker je lamp vind ik erg leukkkk .... fijne week hop dat je reactie optie het wel bij andee doen anders kan niemand op je mooie lamp reageren ....lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen