donderdag 14 juli 2011

Geen inspiratie...Op de één of andere manier lukt het me maar niet weer op gang te komen wat het pimpen en opknappen betreft.

Ik heb vanaf april een andere baan en weer 2 oppaskids en die banen vergen zoveel tijd dat het me aan tijd ontbreekt weer iets aan te pakken.

Elke dag laat thuis en dan pakt het gewoon niet meer s'avonds, erg vervelend want er staat nog genoeg wat gedaan moet worden.

Het laatste wat ik eigenlijk gedaan heb is 2 lantaarns wit verven.

Ik had 2 grote lantaarns bij de Action gehaald, 2 grijze, hele hoge met van die electrische lampjes erin, vreselijk, ik vond die zgn flikkerende lampjes helemaal niks.

Dat moest anders, tot overmaat van ramp waren ook de lantaarns verschillend van kleur, de ene grijs is de andere grijs dus niet.

Ik heb het electrische gedeelte uit de lantaarns gesloopt, manlief heeft er 2 plaatjes ingezet zodat er wel weer een bodem in zat, ik heb de deurtjes en het glas er uit gehaald, alles wit geverfd, alles weer in elkaar gezet, stompkaarsen erin en voila, veeeeeel mooier....

1 opmerking:

  1. Ach weetje soms hebben we dat allemaal weleens, zo druk met alles dat je overal maar een beetje tijd voor hebt. Dat komt weer goed.
    Ik vind je lantaarns wel heel erg mooi.

    Lieve groet
    Tanja

    BeantwoordenVerwijderen