dinsdag 19 oktober 2010

Met klep...Ik heb echt weer zin om weer aan de slag te gaan met het opknappen van kastjes en in het bijzonder de buikkastjes.
Ik heb er laatst één op de kop getikt met 1 lade en een klep, deze exemplaren zie je niet zo vaak dus was behoorlijk in m'n nopjes.
Hij is inmiddels klaar en staat op MP, nu nog een buiikast met een vitrinegedeelte er bovenop, deze is ook zo goed als klaar en er staan nog 2 op de keukentafel, klaar om voor de 2e keer in de lak gezet te worden.
Van één van die 2 waren de greepjes kapot, metaalmoeheid vermoedt ik en ik vind ze toch het mooist met hun originele greepjes, heb een paar jaar gezocht en gevraagd op MP en vorige week vond ik een stel, heb ze meteen gekocht en die liggen nu klaar om erop gezet te worden zodra de kast klaar is...

7 opmerkingen:

 1. Wat leuk een buikkastje met een klep, jammer toch dat ik geen (logische) plek meer heb, want zou ook weer een mooi deco hoekje zijn.

  Succes met klussen, wat een eer van je werk zeg!

  Groetjes,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kastje is het zo geworden Trea, echt een plaatje. Echt apart met die klep, die zul je wel gauw kwijt zijn.
  Groetjes
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kast en ook leuk met die klep, is eens weer wat anders dan de standaard drie laden. Vind je vliegenkast trouwens ook helemaal geweldig!

  Gr.Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi. Ik heb twee buikkastjes maar niet met zo'n mooie klep. Ik ben op zoek naar een kastje dat ik onder mijn wastafel kan gebruiken. Dit kan ook wel met een buikkastje maar dat is veel werk. Heb jij misschien nog tips??
  groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey wat een toeval toevallig ik heb net een uur geleden op zo'n kast geboden op MP. Maar van die kast ontbrak het plankje.
  Wat jammer dat je voor mij een beetje te ver weg woont, anders had ik hem zeker van je over willen nemen.
  Succes met de verkoop en groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi..
  Je hebt een leuk blog, heb mij dan ook als volger aangemeld, ben zelf nog maar heel kort aan het bloggen...Leuk trouwens een buikkastje met klep, nog niet eerder gezien....
  Groetjes Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi buikkastje !!
  Ik heb me aangemeld als volger ,ik vind je blog erg leuk.

  groetjes Romkje.

  BeantwoordenVerwijderen