woensdag 8 september 2010

Een blik in de kamer...

Ik ben op dit moment weer bezig met een paar oppimpprojecten maar aangezien die nog niet af zijn gun ik jullie maar een kijkje in onze huiskamer, op een paar dingetjes na is ie helemaal naar m'n zin.
Het witte neemt echt de overhand maar doordat ik het zelf altijd druk heb geeft het me enorm veel rust, geen drukke kleuren en printen.
Vroeger vond ik wit veel te steriel maar ben de tint echt gaan waarderen, ik probeer met de houtkleurige en grijze tinten toch voor een beetje afwisseling te zorgen.
Ik zou graag voor de verwarmingen nog een mooie ombouw willen hebben en de balken moeten nog een kwastje maar dat is weer iets voor de komende maanden als we buiten niks meer kunnen beginnen en het maar weer onder dak moeten zoeken...

7 opmerkingen:

 1. trea, wat heb je het mooi, binnen..
  wanneer ben je volgende week vrij, dan kom ik graag een bakkie halen en dit alles in het echt te bewonderen..
  cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend mooi en ondanks dat het wit is, zo sfeervol. Het blijft hier bij een witte slaapkamer, met mijn 2 pubers zou wit in de woonkamer niet wit blijven ... maar ik vind het prachtig om bij een ander te zien!

  Groetjes,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo Trea, dat ziet er sfeervol uit bij je, mooi hoor de kleuren, passen zo bij elkaar, kan me heel goed voorstellen dat het rustgeeft.
  Groetjes
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je hebt een mooie kamer zo zeg , lekker sfeervol en ook wat je zegt rustig :)

  groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi zeg al dat wit. ook gezellig zo. Ziet er al heel af en verzorgd uit. Bij mij wordt het ook steeds witter, heerlijk.
  groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen