maandag 20 september 2010

Ik heb er weer één gevonden...


Ik had hem al een poosje zien staan, een hele mooie grote oude spiegel bij de kringloop.
Ik zag hem al helemaal in de gang hangen, ik heb daar wel een spiegel maar dan zo één waar je alleen je hoofd in ziet en ik vind het wel prettig nog een laatste blik in de spiegel te werpen voordat ik de deur uit ga om te zien of er niet iets niet helemaal goed zit ofzo.
Vorige week stond ie er nog en toen heb ik hem maar meegenomen.
Ik twijfel natuurlijk alweer of ik hem wit moet maken of zo moet laten maar laat hem eerst zo, vind het toch wel wat hebben, dat donkere hout tegen een witte muur.
Hij heeft net als al die andere spiegels weer mooie verweerde plekken op het glas, zo vind ik ze het mooist....

7 opmerkingen:

 1. mooi....
  ik moet toch echt eens langs in Uithuizen, bij de kringloop, want wat jij daar allemaal weghaalt...
  woensdagmorgen maar eens even heen, denk ik...
  fijne dag vandaag, cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is nogeens een mooie spiegel, inderdaad ik vind ze ook het mooiste als ze van die verweerde plekjes hebben. Goed gevonden van je hoor, je hebt er gewoon een oog voor.
  Groetjes
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een topmodel zeg!! Helemaal goed. Heb nog een (veel minder mooie) spiegel van de kringloop staan. Ook met facetglas , vind ik altijd mooi. Ik ga hem nog wel wit maken...Dat werkje in het hout is bij jouw spiegel ook prachtig! Mazzelaar!!
  Geniet ze, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is echt leuk!
  Bij onze kringloop stond laatst ook zo iets spiegel, ik stond er al mee in mijn handen maar ik zou echt niet weten waar ik hem op zou moeten hangen/neerzetten.
  Veel plezier van je aankoop.
  Groetjes Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige spiegel is dat , zoiets heb ik tussen de keuken en de kamer op een klein stukje muur hangen. Hij is al wit en grijs geweest en nu wat zandkleurig , in een witte ruimte vind ik hem zo bruin ook mooi en verven kan natuurlijk altijd nog.
  Veel plezier ermee , fijne week verder , groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave spiegel heb je gevonden, zeker met dat werkje boven die kleine spiegelglaasjes. Ik zou er nog even niets aan doen en lekker zo laten.

  Groetjes,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen