dinsdag 10 augustus 2010

Een heus award en toch weer wit...
Ik ben nog een nieuweling in blogland en heb toch al een heus award ontvangen, van Cobi van 'Wonen bij de dijk' waarvoor mijn hartelijke dank.
Ik heb begrepen dat ik nu 5 dingen over mezelf moet zeggen die de mensen nog niet van me weten, nu kan ik dat 1 2 3 even niet bedenken dus als jullie het niet erg vinden kom ik daar later even op terug.
Ook moet ik het award doorgeven aan de 5 blogs die mij het meeste interesseren en inspireren en ik moet heel eerlijk zeggen dat ik een heel eind achter loop wat het lezen van blogs betreft, ik zal in mijn vacantie alles weer bij gaan lezen en er dan 5 uitkiezen...


Ik heb mijn man weer eens voor een verrassing gezet en de muur in de kamer maar weer een andere kleur gegeven, nou ja kleur, wit is meer een tint geloof ik. Hij was antracietgrijs en ik wilde het weer wat lichter hebben, het viel niet mee, een witte saus over een hele donkere muur, het moest dan ook 2x maar het resultaat mag er weer zijn. Ik kreeg wel een beetje de slappe lach toen manlief de kamer inkwam en zei dat er iets veranderd was maar hij niet zag wat....nou ja zeg!! Het was anders duidelijk genoeg....toch?

6 opmerkingen:

 1. hij is je gegunt....
  en dan die muur, kom je ok bij sauzen, wij hebben er nog een paar die ook wit moeten...
  nee, grapje, bij ons schiet het ook al aardig op..
  heb in de kamer 3 muren wit en 1 muur zachtgrijs...
  de groeten, cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gefeliciteerd met je award!
  Wat grappig dat je man wel zag dat er iets veranderd was maar niet zag wat! Die grijze muur stond trouwens ook erg mooi bij het kastje! Maar wit is ook weer mooi!
  groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha wat een grap! Je zou toch zeggen dat zoiets meteen opvalt, maar zo zie je maar weer.
  Leuk is dat hé? Gewoon ineens maar iets veranderen voor de verrassing. Heb ik ook weleens hoor... dan besluit ik ineens om alles op een andere plek te zetten en schuif ik de kasten van de ene naar de andere kant!
  O ja, gefeliciteerd met je award! ;)
  groetjes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte met je award....
  Enne ik vond grijs mooi....maar wit is ook niet mis.....gelukkig maar dat er verf is........
  ;0)
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet zeggen voor EN na verven, is en was het een mooie hoek.
  Maar het scheelt denk ik wel qua licht.
  Claudia.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi hoekje, ik scrolde even snel voorbij je foto en d8 werkelijk dat je je kast geverfd had, toen ik je stukje had gelezen, scrolde ik weer na boven, he, het is de muur die is geverfd haha.
  Ik heb hier nog zo'n kerel zitten :P soms wel handig hoor

  BeantwoordenVerwijderen