woensdag 4 augustus 2010

Nieuw jasje...


Vorig jaar heb ik bij een kringloopwinkel al een keer 2 stoeltjes gekocht waar ik uiteraard weer iets in zag.

Ik was van plan ze een nieuw jasje te geven maar daar is tot nog toe niks van gekomen.

Ik had één van de hoezen al los getornd om de onderdelen stuk voor stuk op een lap stof te leggen zodat ik alleen het model maar over hoefde te nemen en in elkaar moest zetten.


Ik ben op zich best handig met de naaimachine maar verder dan gordijnen en kussens en zelfs een quilt ben ik niet gekomen.

Ik heb dan ook een collega, waarvan ik weet dat haar moeder erg handig is in het naaien, maar gevraagd of haar moeder de hoezen voor me zou willen maken, ik zou het zelf wel kunnen maar ik moet er dan veel te veel bij na denken, meten, nog es meten en dan nog de kunst om het weer goed in elkaar te zetten, ik zie dat even niet zitten plus dat er ook weer zoveel tijd in gaat zitten.


Ik ga de hoes die nog in elkaar zit even brengen, dan kan ze even kijken en me dan vertellen hoeveel stof ik nodig ben, als ik dat bij elkaar heb gaat ze ze voor me maken, lief hè?

3 opmerkingen:

 1. Hoi Tea, leuk dat je iemand hebt gevonden die de hoezen voor je gaat naaien. Ze worden vast mooi! Heb je al een stofje uitgezocht? Met een gehaakte sprei gaat het vast niet lukken ;-)
  Groetjes Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. kijk je even op mijn blog...
  je hebt nl wat gewonnen....
  een heuse award..
  groet, cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker weten, ik zoek zelf ook een handig iemand, ging de gordijntjes wassen van de boot.. ze kwamen uit de wasmachine en het was net of er een piranha ze aan flarden had gescheurd... grrrr.
  Groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen